Vapaa-aikalautakunta, kokous 21.10.2020

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 36 Vuoden seuratyöntekijän valinta 2020

AurDno-2020-449

Valmistelija

  • Marjaana Tamminen, Vapaa-aikasihteeri, marjaana.tamminen@aura.fi

Perustelut

Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu ry on palkinnut jo yli 20 kertaa kuntien yhteistyöllä kuntakohtaisesti vuoden seuratyöntekijän. Aurassa vapaa-aikalautakunta on perinteisesti valinnut palkittavan seuratyöntekijän. Palkinto ojennetaan valitulle Varsinais-Suomen Urheilugaalassa Turussa lauantaina 30.1.2020. Palkittavat kutsutaan gaalaan vastaanottamaan tunnustusta LiikU ry:n toimesta.

Valitun henkilön ilmoittaminen tapahtuu netissä lomakkeella www.liiku.fi/vuodenseuratyontekija 22.11.2020 mennessä. Ilmoituksen yhteydessä tulee myös täyttää vapaamuotoinen lyhyt valintaperusteluosio. Huom. Valinta on julkaisuvapaa vasta gaalan jälkeen.

Vuoden seuratyöntekijä on henkilö, joka on tehnyt tai tekee edelleen merkittävää liikunnan taustatyötä paikkakunnallanne. Henkilö voi siis olla seuran puheenjohtaja, sihteeri, rahastonhoitaja, nuorisovetäjä/-ohjaaja, lipunmyyjä, järjestysmies jne. taustahenkilö. Aktiiviurheilijat (siis kilpa- tai huippu-urheilijat) eivät tule kysymykseen.

Ehdotus

Esittelijä

  • Marjaana Tamminen, Vapaa-aikasihteeri, marjaana.tamminen@aura.fi

Vapaa-aikalautakunta katsoo asian tietoon saatetuksi ja valitsee Auran vuoden seuratyöntekijän määräaikaan mennessä sähköpostikeskustelun perusteella.

Päätös

Päätösehdotuksen mukaan.


Muutoksenhaku

Päätöksistä ei saa kuntalain 136 §:n mukaan tehdä oikaisuvaatimusta, koska asia päätös koskee vain valmistelua tai täytäntöönpanoa.