Lupajaosto, kokous 17.11.2022

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 17 Lupajaoston pöytäkirjan tarkastus

Perustelut

Kunnan hallintosäännön 142 §:n mukaan pöytäkirjan kirjoittaa puheenjohtajan johdolla pöytäkirjanpitäjä. Pöytäkirjan allekirjoittaa puheenjohtaja ja varmentaa pöytäkirjanpitäjä. Pöytäkirja tarkastetaan toimielimen päättämällä tavalla.

Hallintosäännön 143 §:n mukaan lautakunnan/jaoston pöytäkirja siihen liittyvine oikaisuvaatimusohjeineen tai valitusosoituksineen pidetään tarkastamisen jälkeen nähtävänä kunnan verkkosivuilla siten kuin kuntalain 140 §:ssä tarkemmin säädetään.

Pöytäkirjanpitäjä lähettää laatimansa pöytäkirjaluonnoksen sähköpostitse tarkastukseen sekä puheenjohtajalle että valituille pöytäkirjantarkastajille. He hyväksyvät pöytäkirjan mahdollisin muutoksin kokouksen sihteerille osoitetulla sähköpostilla,​ joka liitetään pöytäkirjaan kunnes se on allekirjoitettu. Pöytäkirja allekirjoitetaan viimeistään seuraavassa kokouksessa ja kuittaus säilytetään siihen asti. Tarvittaessa kuittaukset voidaan liittää myös pöytäkirjaan,​ jotta voidaan myöhemmin todentaa pöytäkirjan hyväksymispäivä.

Tarkastettu pöytäkirja oikaisuvaatimusohjeineen ja valitusosoituksineen pidetään nähtävänä kunnan verkkosivulla siten kuin kuntalain 140 §:ssä säädetään.

Ehdotus

Pöytäkirjan tarkastavat jaoston jäsenet Tommi Pasto ja Niina Aarnio.

Päätös

Ehdotus hyväksyttiin.


Muutoksenhaku

Päätöksistä ei saa kuntalain 136 §:n mukaan tehdä oikaisuvaatimusta, koska asia päätös koskee vain valmistelua tai täytäntöönpanoa.