Kunnanhallitus, kokous 13.2.2023

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 31 Metsä-Halavan jatkoalueen tonttien hinnoittelu

AurDno-2021-606

Valmistelija

  • Terhi Källi, Kunnanjohtaja, terhi.kalli@aura.fi

Perustelut

Valtuusto on hyväksynyt Metsä-Halavan jatkoalueen asemakaavan kokouksessaan 12.12.2022 § 50. Alueen kunnallistekniset työt ovat parhaillaan suunnittelussa ja ne tullaan toteuttamaan kesällä/alkusyksyllä 2023. Alueen ennakkomarkkinointi on alkanut ja rakentaminen tonteilla voitaneen aloittaa syksyllä. Metsä-Halavan jatkoalueelle on kaavoitettu 18 tonttia, joiden rakennusoikeus vaihtelee 258 - 400 m2 välillä ja hinnoittelu kolmessa luokassa 9 - 15 €/m2  liitteessä esitetyn erittelyn mukaisesti.  

Hallintosäännön 23.25 §:n mukaan kunnanhallitus päättää asemakaava-alueen rakennustonttien hintojen ja myyntiehtojen hyväksymisestä.

Ehdotus

Esittelijä

  • Terhi Källi, Kunnanjohtaja, terhi.kalli@aura.fi

Kunnanhallitus päättää hyväksyä Metsä-Halavan jatkoalueen liitteessä eritellyt tonttien hinnat perusteineen.

Päätös

Päätösehdotus hyväksyttiin.

Tiedoksi

Tekninen toimi, kirjanpito, myyntireskontra

Muutoksenhaku

Päätökseen tyytymätön saa tehdä kirjallisen oikaisuvaatimuksen. Oikaisuvaatimuksen saa tehdä se, johon päätös on kohdistettu tai jonka oikeuteen, velvollisuuteen tai etuun päätös välittömästi vaikuttaa (asianosainen) sekä kunnan jäsen. Oikaisuvaatimus osoitetaan kunnanhallitukselle ja toimitetaan keskushallintoon. Oikaisuvaatimus on tehtävä 14 päivän kuluessa päätöksen tiedoksisaannista. Jollei muuta näytetä, asianosaisen katsotaan saaneen päätöksestä tiedon seitsemäntenä (7.) päivänä sen jälkeen, kun asiakirja on annettu postin kuljetettavaksi. Saantitodistusta vastaan lähetetystä päätöksestä katsotaan saadun tieto saantitodistuksen osoittamana päivänä. Erillistä tiedoksisaantitodistusta käytettäessä päätöksestä katsotaan saadun tieto todistukseen merkittynä päivänä. Kunnan jäsenen katsotaan saaneen päätöksestä tiedon seitsemän päivän kuluttua siitä, kun pöytäkirja on nähtävänä yleisessä tietoverkossa. Tiedoksisaantipäivää ei lueta oikaisuvaatimusaikaan. Jos oikaisuvaatimusajan viimeinen päivä on pyhäpäivä, itsenäisyyspäivä, vapunpäivä, joulu- tai juhannusaatto tai arkilauantai, saa oikaisuvaatimuksen tehdä ensimmäisenä arkipäivänä sen jälkeen.

Oikaisuvaatimus on tehtävä kirjallisesti. Sähköinen asiakirja täyttää myös kirjallisen asiakirjan vaatimuksen. Oikaisuvaatimuksessa on ilmoitettava

- päätös, johon vaaditaan oikaisua

- miten päätöstä halutaan oikaistavaksi

- millä perusteella oikaisua vaaditaan.

Vaatimuksen perusteineen on käytävä ilmi oikaisuvaatimuksesta. Tekijän on allekirjoitettava oikaisuvaatimus ja siinä on ilmoitettava tekijän nimi, kotikunta, postiosoite ja puhelinnumero. Päätöstä koskevia pöytäkirjan otteita ja liitteitä saa kunnan keskushallinnosta.

Keskushallinnon yhteystiedot:
käyntiosoite Perkkiönkuja 2, Aura
postiosoite Auran kunta, PL 24, 21381 Aura
puhelinvaihde (02) 486 430
sähköposti kunta@aura.fi
avoinna ma - to klo 8.00-16.00, pe klo 8.00-14.45