Vapaa-aikalautakunta, kokous 21.2.2023

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 6 Vuoden 2022 ansioituneen auralaisen valinta

AurDno-2023-68

Valmistelija

  • Jaana Ranta-aho, jaana.ranta-aho@aura.fi

Perustelut

Vapaa-aikatoimi huomioi vuosittain liikunnassa, nuoriso- ja kulttuurityössä ansioituneita auralaisia yksityishenkilöitä. Huomioitavista on pyydetty ehdotuksia järjestöiltä ja yksityishenkilöiltä. Ehdotuksia on ollut mahdollista antaa 20.2.2023 asti.

Ehdokkaat esitellään kokouksessa. 

Ehdotus

Esittelijä

  • Jaana Ranta-aho, jaana.ranta-aho@aura.fi

Vapaa-aikalautakunta valitsee ehdokkaista vuoden 2022 ansioituneet auralaiset, jotka palkitaan Auran markkinoilla 11.3.2023.

Päätös

Vapaa-aikalautakunta valitsi vuoden 2022 ansioituneiksi auralaisiksi Lasse Vuohijoen ja Sara Laukkasen. Ansioituneet auralaiset palkitaan Auran markkinoilla lauantaina 11.3.2023.


Muutoksenhaku

Päätökseen tyytymätön voi tehdä kirjallisen oikaisuvaatimuksen.

Oikaisuvaatimuksen saa tehdä se, johon päätös on kohdistettu tai jonka oikeuteen, velvollisuuteen tai etuun päätös välittömästi vaikuttaa (asianosainen) sekä kunnan jäsen.

Viranomainen, jolle oikaisuvaatimus tehdään, osoite ja postiosoite

Auran vapaa-aikalautakunta

Auran kunta

PL 24, Perkkiönkuja 2

21381 AURA

Oikaisuvaatimus on tehtävä 14 päivän kuluessa päätöksen tiedoksisaannista. Kunnan jäsenen katsotaan saaneen päätöksestä tiedon seitsemän päivän kuluttua siitä,  kun pöytäkirja on asetettu yleisesti nähtäväksi. Asianosaisen katsotaan saaneen päätöksestä tiedon, jollei muuta näytetä,  seitsemän päivän kuluttua kirjeen lähettämisestä, saantitodistuksen osoittamana aikana tai erilliseen tiedoksisaantitodistukseen merkittynä aikana.