Kunnanhallitus, kokous 8.5.2023

§ 102 Uuden kunnantalon käyttösäännöt

AurDno-2023-159

Valmistelija

  • Terhi Källi, Kunnanjohtaja, terhi.kalli@aura.fi

Perustelut

Toiminta uudella kunnantalolla alkaa 1.6.2023. Tiloihin siirtyy kunnan kaikkien toimialojen hallinto sekä hyvinvointialue Varhan Auran alueen sosiaalitoimen ja kotihoidon palvelut. Tiloissa työskentelee noin 40 henkilöä eri tehtävissä ja vaihtelevin työajoin. Ennen varsinaisen toiminnan aloitusta, ja säännöllisesti siitä eteenpäin, virastoväki kokoontuu keskustelemaan yhteisistä tilojen käyttöön ja toimintaan liittyvistä asioista sujuvan palvelutuotannon ja työviihtyvyyden varmistamiseksi. Kunnan hallinnossa on valmisteltu yhteisistä käytännöistä sisäinen ohjeluonnos, josta ensimmäisessä yhteisessä virastopalaverissa keskustellaan.

Hallintosäännön 22 §:n mukaan toimielin päättää toimielimen hallintaan kuuluvien alueiden, tilojen ja niihin kuuluvien laitteiden käytön periaatteet sekä toimipisteiden aukioloajat.

Ehdotus

Esittelijä

  • Terhi Källi, Kunnanjohtaja, terhi.kalli@aura.fi

Kunnanhallitus päättää hyväksyä uuden kunnantalon käytäntöjä koskevan sisäisen ohjeen tilojen käytön yleisiksi periaatteiksi 1.6.2023 alkaen.

Päätös

Päätösehdotus hyväksyttiin.


Muutoksenhaku

Päätöksestä ei saa tehdä kuntalain 136 §:n mukaan oikaisuvaatimusta eikä kunnallisvalitusta, koska päätös koskee vain valmistelua tai täytäntöönpanoa.