Perusturvalautakunta, kokous 6.4.2022

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 28 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Valmistelija

  • Sirpa Kunnas, Sosiaalijohtaja, sirpa.kunnas@aura.fi

Perustelut

Kunnan hallintosäännön 122 §:n (kokouksen koolle kutsuminen) mukaan kokouskutsun antaa puheenjohtaja ja hänen estyneenä ollessa varapuheenjohtaja. Kokouskutsussa on ilmoitettava aika ja paikka sekä käsiteltävät asiat. Perusturvalautakunta on päätösvaltainen, kun enemmän kuin puolet jäsenistä on saapuvilla kokouksessa (Kuntalaki 410/2015 § 103). Auran kunnan hallintosäännön mukaan toimielin pitää kokouksensa päättämänään aikana ja päättämässään paikassa. Perusturvalautakunta voi pitää kokouksensa kokonaan etänä.Tällöin läsnäoleviksi katsotaan myös toimielimen jäsenet, jotka osallistuvat kokoukseen sähköisesti 

 

Kokouskutsun antaa puheenjohtaja tai hänen estyneenä ollessaan varapuheenjohtaja. Esityslista lähetetään kokouskutsun yhteydessä, jolleivät erityiset syyt ole esteenä. Kokouskutsu lähetetään jäsenille ja muille, joilla on läsnäolo-oikeus tai –velvollisuus osallistua kokoukseen. Kokouskutsu on lähetettävä viimeistään neljä (4) päivää ennen kokousta. Kokouskutsu lähetetään toimielimen päättämällä tavalla perusturvalautakunnan jäsenille ja muille, joilla on läsnäolo-oikeus.

Tämän kokouksen kokouskutsu esityslistoineen on lähetetty sähköisesti 30.03.2022 perusturvalautakunnan jäsenille, kunnanhallituksen puheenjohtajalle, kunnanjohtajalle ja  kunnanhallituksen edustajalle perusturvalauta-kunnassa. 

Esityslista on nähtävänä salassa pidettäviä asioita lukuunottamatta kunnan kotisivulla www.aura.fi. 

 

Ehdotus

Esittelijä

  • Sirpa Kunnas, Sosiaalijohtaja, sirpa.kunnas@aura.fi

Puheenjohtaja toteaa kokouksen laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

Päätös

Puheenjohtaja totesi kokouksen laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.


Muutoksenhaku

Päätöksestä ei saa tehdä kuntalain 136 §:n mukaan oikaisuvaatimusta eikä kunnallisvalitusta, koska päätös koskee vain valmistelua tai täytäntöönpanoa.