Perusturvalautakunta, kokous 8.6.2022

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 40 Pöytäkirjantarkastajien valinta

Valmistelija

  • Sirpa Kunnas, Sosiaalijohtaja, sirpa.kunnas@aura.fi

Perustelut

Kunnan hallintosäännön 142 §:n mukaan pöytäkirjan kirjoittaa puheenjohtajan johdolla pöytäkirjanpitäjä. Pöytäkirjan allekirjoittaa puheenjohtaja ja varmentaa pöytäkirjanpitäjä. Pöytäkirja tarkastetaan toimielimen päättämällä tavalla. Hallintosäännön 143 §:n mukaan toimielimen pöytäkirja siihen liittyvine oikaisuvaatimuksineen ja valitusosoituksineen pidetään tarkastamisen jälkeen nähtävänä kunnan verkksivulla siten kuin kuntalain 140 §:ssä tarkemmin säädetään. 

Perusturvalautakunta on kokouksessaan 08.09.2021, § 55, päättänyt, että toimikaudella 1.8.2021 - 31.5.2023 pöytäkirjojen tarkastuksessa ja nähtävänä pitämisessä noudatetaan seuraavaa käytäntöä:

  • Pöytäkirjat tarkastetaan kokousta seuraavana maanantaina sosiaalitoimistossa klo 8.00 - 16.00. Pöytäkirjanpitäjä lähettää laatimansa pöytäkirjaluonnoksen sähköpostitse etukäteen tarkastettvaksi sekä puheenjohtajalle ja valituille tarkastajille.
  • Pöytäkirjantarkastajat valitaan kussakin kokouksessa varsinaisista jäsenistä aakkosjärjestyksessä.
  • Tarkastettu pöytäkirja oikaisuvaatimuksineen ja valitusosoituksineen pidetään tarkastamisen jälkeen nähtävänä salassa pidettäviä asioita lukuunottamatta kunnan verkkosivulla ja sosiaalitoimistossa seuraavana maanantaina virka-aikana.
  • Perusturvalautakunnan kokous voidaan tarvittaessa pitää etänä.
  • Esityslistat ja pöytäkirjat ovat nähtävissä kunnn kotisivulla (www.aura.fi) salassa pidettäviä asioita lukuunottamatta.

 

Ehdotus

Esittelijä

  • Sirpa Kunnas, Sosiaalijohtaja, sirpa.kunnas@aura.fi

Pöytäkirjan tarkastajiksi valitaan tarkastusvuorossa olevat Kimmo Rantala ja Kalle Simola.

Pöytäkirja tarkastetaan maanantaina  sosiaalitoimistossa maanantaina viraston aukioloaikana, klo 8.00 – 16. 00.

Päätös

Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Kalle Simola ja Teija Jokinen.

Pöytäkirja päätettiin tarkastaa maanantaina 13.06.2022 sosiaalitoimistossa viraston aukioloaikana klo 8.00 - 16.00.


Muutoksenhaku

Päätöksestä ei saa tehdä kuntalain 136 §:n mukaan oikaisuvaatimusta eikä kunnallisvalitusta, koska päätös koskee vain valmistelua tai täytäntöönpanoa.