Vapaa-aikalautakunta, kokous 21.3.2023

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 12 Koivuniemen taksat, aukiolot ja käytänteet kesäkaudelle 2023

AurDno-2023-98

Valmistelija

  • Jaana Ranta-aho, jaana.ranta-aho@aura.fi

Perustelut

Auran kunnan hallintosäännön kohdan §26 mukaisesti vapaa-aikalautakunta vastaa Koivuniemen virkistysalueen kehittämisestä ja käytöstä. Kesäkaudelle 2023 laaditut Koivuniemen taksat ja käytänteet ovat pykälän oheismateriaalina. Toteutumisen ehtona on, että kunnanhallitus hyväksyy aluehoitajan tehtävän täyttöluvan ja että Koivuniemen yleisösaunavuoroja ei supisteta. Mikäli yleisösaunavuorojen määrää vähennetään tulevalle kesäkaudelle, Koivuniemen taksat ja käytänteet palautuvat valmisteluun. 

Viikonloppujen aluehoitajan tehtäviä tarjotaan ensisijaisesti yhdistyksille. Korvaus aluehoitajan tehtävien hoitamisesta on 150 € sis. la ja su. Luhdin alakerta on aluehoitajien käytössä. Niihin viikonloppuihin, joihin ei saada yhdistyksiä, palkataan aluehoitaja erikseen (sama peruspalkka kuin arkipäivien aluehoitajalla).

 

Ehdotus

Esittelijä

  • Jaana Ranta-aho, jaana.ranta-aho@aura.fi

Vapaa-aikalautakunta hyväksyy Koivuniemen kesäkauden taksat, aukioloajat ja käytänteet ehdollisena, kunnes kunnanhallitus tekee päätöksen aluehoitajan tehtävän täyttämisestä. Jos täyttölupaa ei myönnetä, asia palautuu vapaa-aikalautakunnan käsittelyyn. Mikäli yleisösaunavuorojen määrää vähennetään tulevalle kesäkaudelle, Koivuniemen taksat ja käytänteet palautuvat valmisteluun. 

Päätös

Vapaa-aikalautakunta hyväksyi Koivuniemen taksat ja käytänteet seuraavin muutoksin:

Rantamökki on vuokrattavana 30.4.-31.10.2023 välisen ajan. Kesäkauden ulkopuolella rantamökin avain haetaan ja maksu suoritetaan kunnanvirastolle.

Lisäksi tarkastettiin Koivuniemen tulevan kesän hinnastot. Yleisösaunavuorot järjestetään edelleen maanantaista perjantaihin ja viikonloppuna vapaaehtoisvoimin.

 

 

 

Tiedoksi

Kirsi Kulmala

Muutoksenhaku

Päätökseen tyytymätön voi tehdä kirjallisen oikaisuvaatimuksen.

Oikaisuvaatimuksen saa tehdä se, johon päätös on kohdistettu tai jonka oikeuteen, velvollisuuteen tai etuun päätös välittömästi vaikuttaa (asianosainen) sekä kunnan jäsen.

Viranomainen, jolle oikaisuvaatimus tehdään, osoite ja postiosoite

Auran vapaa-aikalautakunta

Auran kunta

PL 24, Perkkiönkuja 2

21381 AURA

Oikaisuvaatimus on tehtävä 14 päivän kuluessa päätöksen tiedoksisaannista. Kunnan jäsenen katsotaan saaneen päätöksestä tiedon seitsemän päivän kuluttua siitä,  kun pöytäkirja on asetettu yleisesti nähtäväksi. Asianosaisen katsotaan saaneen päätöksestä tiedon, jollei muuta näytetä,  seitsemän päivän kuluttua kirjeen lähettämisestä, saantitodistuksen osoittamana aikana tai erilliseen tiedoksisaantitodistukseen merkittynä aikana.