Vapaa-aikalautakunta, kokous 14.11.2023

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 38 Vuoden seuratyöntekijän valinta

AurDno-2023-308

Valmistelija

  • Jaana Ranta-aho, jaana.ranta-aho@aura.fi

Perustelut

Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu ry on palkinnut jo yli 20 kertaa kuntien yhteistyöllä kuntakohtaisesti vuoden seuratyöntekijän. Aurassa vapaa-aikalautakunta on perinteisesti valinnut palkittavan seuratyöntekijän. Palkinto ojennetaan valitulle Varsinais-Suomen Urheilugaalassa Turussa 27.1.2024. Palkittavat kutsutaan gaalaan vastaanottamaan tunnustusta LiikU ry:n toimesta. Valinta on julkaisuvapaa vasta gaalan jälkeen.

Vuoden seuratyöntekijä on henkilö, joka on tehnyt tai tekee edelleen merkittävää liikunnan taustatyötä paikkakunnallanne. Henkilö voi siis olla seuran puheenjohtaja, sihteeri, rahastonhoitaja, nuorisovetäjä/-ohjaaja, lipunmyyjä, järjestysmies jne. taustahenkilö. Aktiiviurheilijat (siis kilpa- tai huippu-urheilijat) eivät tule kysymykseen.

Hyvinvointikoordinaattori on kysynyt sähköpostitse seuroilta ehdotuksia perusteluineen vuoden seuratyöntekijäksi. Ehdotuksia tuli määräaikaan mennessä kaksi. Ehdotukset ovat pykälän oheismateriaalina. Vapaa-aikalautakunnan jäsenet voivat ehdottaa omia ehdokkaita.

Asiaa kokouksessa esittelee hyvinvointikoordinaattori Janiika Toivoniemi.

Ehdotus

Esittelijä

  • Jaana Ranta-aho, jaana.ranta-aho@aura.fi

Vapaa-aikalautakunta valitsee vuoden 2023 seuratyöntekijän.

Päätös

Vapaa-aikalautakunta valitsi ehdokkaista vuoden 2023 seuratyöntekijän. Lisäksi vapaa-aikalautakunta päätti palkita Anna Kelan ja Hannu Jalavan aktiivisesta työtä paikallisen harrastamisen eteen.

 

 


Muutoksenhaku

Päätökseen tyytymätön voi tehdä kirjallisen oikaisuvaatimuksen.

Oikaisuvaatimuksen saa tehdä se, johon päätös on kohdistettu tai jonka oikeuteen, velvollisuuteen tai etuun päätös välittömästi vaikuttaa (asianosainen) sekä kunnan jäsen.

Viranomainen, jolle oikaisuvaatimus tehdään, osoite ja postiosoite

Auran vapaa-aikalautakunta

Auran kunta

PL 24, Perkkiönkuja 2

21381 AURA

Oikaisuvaatimus on tehtävä 14 päivän kuluessa päätöksen tiedoksisaannista. Kunnan jäsenen katsotaan saaneen päätöksestä tiedon seitsemän päivän kuluttua siitä,  kun pöytäkirja on asetettu yleisesti nähtäväksi. Asianosaisen katsotaan saaneen päätöksestä tiedon, jollei muuta näytetä,  seitsemän päivän kuluttua kirjeen lähettämisestä, saantitodistuksen osoittamana aikana tai erilliseen tiedoksisaantitodistukseen merkittynä aikana.