Sivistyslautakunta, kokous 16.1.2024

§ 5 Koululaisten talvilomatoiminta

AurDno-2024-19

Valmistelija

  • Taija Marttila, taija.marttila@aura.fi

Perustelut

Koulun talvilomaa vietetään ajalla 19.-23.2.24, jolloin on mahdollista järjestää koulun tiloissa ohjattua, maksullista loma-ajan toimintaa 1.-2.luokkalaisille. Toiminta on tarkoitettu auralaisille perheille, joilla on muuten mahdotonta järjestää koulujen loman aikana hoitoa lapselleen. Toimintapaikkana on Markula.

Talvilomatoiminta on kunnan järjestämää maksullista toimintaa, jossa maksu määräytyy päiväkohtaisen hoitotarpeen mukaisesti. Hinta 12 €/toimintapäivä. Maksu sisältää aamupalan (ennen klo 9.00 tuleville), lounaan ja välipalan. Päivien toimintaan kuuluu muun muassa leikkiä, ulkoilua, liikuntaa ja askartelua. Toimintaa ohjaavat perusopetuksen aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaajat ja koulunkäynninohjaajat. Päivittäinen toiminta-aika määräytyy lasten hoidon tarpeen mukaisesti 8.00-16.00 välille.

Talvilomatoimintaan ilmoittautuminen tapahtuu ilmoittautumislomakkeen täyttämällä. Lomakkeita saa ap-ip-toiminnasta sekä koulusihteeriltä. Lomakkeessa on tarkemmat ohjeet ilmoittautumisesta. Toimintaan ilmoittaudutaan ajalla 21.-31.1.24. Ilmoittautuminen on sitova.

Talvilomatoiminta käynnistyy, jos toimintaan ilmoittautuu vähintään 10 lasta. Toimintaan otetaan max. 25 lasta. Jos hakijoita on enemmän, ratkaistaan paikat hakemusten perusteella.

Ehdotus

Esittelijä

  • Jaana Ranta-aho, jaana.ranta-aho@aura.fi

Sivistyslautakunta päättää, että 1.-2.luokkalaisten talvilomatoimintaa järjestetään 19.-23.2.24 välisenä aikana mikäli toimintaan ilmoittutuu vähintään 10 lasta, ja että hinta per osallistuja on 12 €/toimintapäivä. 

Päätös

Sivistyslautakunta päätti, että 1.-2.luokkalaisten talvilomatoimintaa järjestetään 19.-23.2.24 välisenä aikana mikäli toimintaan ilmoittutuu vähintään 10 lasta, ja että hinta per osallistuja on 12 €/toimintapäivä.