Kunnanhallitus, kokous 8.4.2024

§ 70 Täyttölupa Koivuniemen aluehoitajan tehtävään

AurDno-2024-131

Valmistelija

  • Jaana Ranta-aho, jaana.ranta-aho@aura.fi

Perustelut

Kunnan virkistysalueella Savojärven Koivuniemessä on rantasauna ja kaksi vuokrattavaa majoitustilaa. Lisäksi kesällä 2024 Koivuniemen alueella on tarjolla yritysvetoista majoitus- sekä retkeilytoimintaa.

Koivuniemen virkistysalue on ollut perinteisesti auki kesä-, heinä- ja elokuun ajan (3 kk) ja alueelle on palkattu arkipäiviksi aluehoitaja. Aluehoitajan tehtäviin kuuluu pääasiassa asiakaspalvelua, kuten saunamaksujen kerääminen, yleisösaunan lämmittäminen, siivous ja alueen kunnossapito. Lisäksi hän on tarkastanut vuokrattavien majoitustilojen siisteyden vuokralaisten jäljiltä ja siivonnut tarvittaessa majoitustilat kuntoon. Tehtävään kuuluu myös asiakasmäärien seuranta, majoitustilojen avainten luovutus ja maksujen vastaanotto.

Tehtävän hinnoittelutunnus on 02VAP070 ja tehtäväkohtainen palkka on kunnan TVA-järjestelmän vaativuusluokan yksi mukaisesti 1916,00 euroa kuukaudessa (peruspalkka 1899,41 €). Aluehoitajan palkkakuluille on varaus vuoden 2024 talousarviossa.

Tehtävä sisältää iltatyötä ja päivittäinen työaika painottuu iltapäivään ja iltaan. Tehtävä on kokoaikainen ja siinä noudatetaan yleistyöaikaa.

Ehdotus

Esittelijä

  • Terhi Källi, Kunnanjohtaja, terhi.kalli@aura.fi

Kunnanhallitus päättää myöntää täyttöluvan Koivuniemen aluehoitajan toimeen ajalle 1.6.-31.8.2024 edellä selosteessa eritellyin perustein. 

Päätös

Jukka Leino ehdotti, että päätökseen lisätään ponsi: asiakasmäärien seuranta tulee olla tarkkaa päiväkohtaisesti, jotta saunaa ei turhaan lämmitetä. Jos käyttäjiä ei ole, niin elokuussa sauna lämpiäisi vain kolmena päivänä viikossa. Jouko Vähä-Rahka kannatti ehdotusta.

Kunnanhallitus hyväksyi päätösehdotuksen sekä Jukka Leinon esittämän ponnen.

Tiedoksi

Jaana Ranta-aho

Muutoksenhaku

Päätöksestä ei saa tehdä kuntalain 136 §:n mukaan oikaisuvaatimusta eikä kunnallisvalitusta, koska päätös koskee vain valmistelua tai täytäntöönpanoa.