Kunnanhallitus, kokous 8.8.2022

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 148 LISÄPYKÄLÄ: Nuorisotyöntekijän toimen täyttölupa (lisäpykälä)

AurDno-2022-224

Valmistelija

  • Jaana Ranta-aho, jaana.ranta-aho@aura.fi

Perustelut

Nuorisotyöntekijä on irtisanoutunut toimestaan koeajalla siten, että viimeinen työpäivä on 8.8.2022. Tällä hetkellä kunnalla ei ole osoittaa työntekijää nuorisotyöhön. Määräaikaisen nuoriso-ohjaajan rekrytointi on tarkoitus käynnistää heti täyttöluvan saamisen jälkeen, jotta syksylle suunnitellut toiminnot saadaan käyntiin, ja kunnes vakituinen nuorisotyöntekijä saadaan rekrytoitua.

Nuorisotyöntekijän koulutusvaatimuksena on soveltuva vähintään toisen asteen ammatillinen tutkinto. Nuorisotyöntekijän tehtäväkuva on laaja. Työtehtäviin kuuluu nuorisokahvilaan liittyvät tehtävät kuten toiminnan suunnittelu, toteuttaminen ja budjetin laatiminen, nuorten ohjaaminen, sekä tilojen ja piha-alueiden valvonta. Työtehtävään kuuluu myös muun muassa nuorten kohtaamista, sosiaalisen median ja digitaalisen nuorisotyön toimintaympäristön monipuolista osaamista ja hallintaa, verkostoyhteistyötä, tapahtumien ja loma-aikojen toiminnan suunnittelua ja toteuttamista sekä nuorisovaltuuston vetäjänä toimiminen.

Nuorisotyöntekijän toimen hinnoittelutunnus on 02VAP060 ja tehtäväkohtainen palkka TVA-järjestelmän hinnoitteluluokan 2 mukaisesti 2190,01 €.

Nuorisotyöntekijä palkataan 5.9.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Ehdotus

Esittelijä

  • Terhi Källi, Kunnanjohtaja, terhi.kalli@aura.fi

Kunnanhallitus päättää myöntää täyttöluvan vakituisen nuorisotyöntekijän toimeen 5.9.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Päätös

Päätösehdotus hyväksyttiin.

Tiedoksi

Vapaa-aikasihteeri

Muutoksenhaku

Päätöksistä ei saa kuntalain 136 §:n mukaan tehdä oikaisuvaatimusta, koska asia päätös koskee vain valmistelua tai täytäntöönpanoa.