Kunnanhallitus, kokous 25.9.2023

§ 195 Varhaiskasvatuksen täyttöluvat

AurDno-2022-492

Valmistelija

  • Anita Peltonen, Varhaiskasvatuspäällikkö, anita.peltonen@aura.fi

Perustelut

Varhaiskasvatuksessa on keväällä ollut haettavana varhaiskasvatuksen opettajan tehtäviä. Keväällä ei tullut hakemuksia, joten tehtävät jätettiin täyttämättä. Perhepäivähoitajan määräaikaisessa tehtävässä oleva varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuuden omaava Sini Messo on halukas siirtymään 1.1.2024 lukien varhaiskasvatuksen opettajan toistaiseksi voimassa olevaan tehtävään. Varhaiskasvatuksen opettajan tehtävän täyttäminen vuoden vaihteessa on tarpeellista, koska Tilhelään on perustettava toinen ryhmä, jossa tarvitaan varhaiskasvatuksen opettaja.

Varhaiskasvatukseen osallistuvien lasten määrä lisääntyy jo syksyllä, joten lisähenkilöstön palkkaaminen on välttämätöntä. Perhepäivähoitajan tehtävästä on kiinnostunut auralainen Tiina Levo, jolle voisi sijoittaa kolme lasta jo syyskuun aikana.

Tilhelään perustettavaa lapsiryhmää varten tarvitaan varhaiskasvatuksen opettajan lisäksi täyttölupa kahdelle varhaiskasvatuksen lastenhoitajalle ajalla 2.1.-31.7.2024

Ehdotus

Esittelijä

  • Terhi Källi, Kunnanjohtaja, terhi.kalli@aura.fi

Kunnanhallitus päättää myöntää seuraavat täyttöuvat:

1. Perhepäivähoitaja ajalle 25.9.2023-31.7.2024

2. Varhaiskasvatuksen opettaja 1.1.2024 lukien ja

3. Kaksi varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa ajalle 2.1.-31.7.2024.

Palkkaus työehtosopimuksen ja kunnan TVA:n mukaisesti.

Päätös

Päätösehdotus hyväksyttiin.

Tiedoksi

Anita Peltonen, palkat

Muutoksenhaku

Päätöksestä ei saa tehdä kuntalain 136 §:n mukaan oikaisuvaatimusta eikä kunnallisvalitusta, koska päätös koskee vain valmistelua tai täytäntöönpanoa.