Kunnanhallitus, kokous 23.9.2024

§ 164 Auran Kirkonkulman kyläyhdistyksen esitys maanvuokraamisesta

AurDno-2024-285

Valmistelija

  • Kari Tuohi, Tekninen johtaja, kari.tuohi@aura.fi

Perustelut

Auran kirkonkulman kyläyhdistyksellä on suunnitteilla kuntoportaiden rakentaminen Kirkonkulman koulun ja urheilukentän väliin. Hanke on tarkoitus toteuttaa Leader-hankkeena. Hankkeen toteutusta ja Leader-avustuksen hakemista varten kyläyhditys haluaa vuokrata alueen kymmeneksi vuodeksi (1.10.2024 - 1.10.2034). Kyläyhdistyksellä on myös alustavia ajatuksia toteuttaa myöhemmin alueelle ulkokuntosali ja lasten leikkikenttä.

Kyläyhdistys on myös aiemmin toteuttanut alueelle Leader-hankkeita, mm. jääkiekkokaukalo. Vanha vuokrasopimus on päättynyt 31.12.2022. Alueella on jätteenkeräyspiste, matonpesupaikka, pulkkamäki, luistelukenttä ja jääkiekkokaukalo, koripallokenttä, jalkapallokenttä ja urheilukenttä.

Kirkonkulman koulu käyttää aluetta liikunnan opetuksessa.

Auran kirkonkulman kyläyhdistyksen anomus ja kartta vuokrattavasta alueesta liitteenä.

Ehdotus

Esittelijä

  • Terhi Källi, Kunnanjohtaja, terhi.kalli@aura.fi

Kunnanhallitus päättää vuokrata alueen Kirkonkulman kyläyhdistykselle liitteenä olevan kartan mukaisesti  1.10.2024 - 1.10.2034 väliseksi ajaksi. 

Päätös

Kunnanjohtaja päätti muuttaa esitystään ja ehdotti asian palauttamista valmisteluun uuden sopimuksen päivittämisen osalta.

Kunnanhallitus hyväksyi muutetun esityksen.


Muutoksenhaku

Päätöksestä ei saa tehdä kuntalain 136 §:n mukaan oikaisuvaatimusta eikä kunnallisvalitusta, koska päätös koskee vain valmistelua tai täytäntöönpanoa.