Perusturvalautakunta, kokous 4.10.2022

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 64 Ilmoitus yksityisten sosiaalipalvelujen tuottamisesta/Metodi - Psykologi ja sosiaalialan osaamiskeskus (lisäpykälä)

Perustelut

Yksityisistä sosiaalipalveluista annetun lain 11 §:n mukaan yksityisten sosiaalipalvelujen tuottajan, joka tuottaa muita kuin ympärivuorokautisia sosiaalipalveluja, on tehtävä kirjallinen ilmoitus toiminnastaan ennen sen aloittamista tai olennaista muuttamista kunnan toimielimelle siinä kunnassa, jossa palveluja tuotetaan. Ilmoituksessa on annettava lain 8 §:n 2 momentissa edellytetyt tiedot palvelun tuottajasta ja palvelutoiminnasta.

Metodi - Psykologi ja sosiaalialan osaamiskeskus osk on 3.10.2022 toimittanut Auran kunnan perusturvalautakunnalle ilmoituksen yksityisten sosiaalipalvelujen tuottamisesta alueella. Ilmoitusasiakirjat liitteineen ovat pykälän oheismateriaalina.

Ehdotus

Esittelijä

  • Liisa-Anneli Holmberg, liisa-anneli.holmberg@aura.fi

Perusturvalautakunta päättää hyväksyä ilmoituksen yksityisten sosiaalipalveluiden tuottamisesta. Auran kunta ilmoittaa hyväksyvänsä yrityksen toiminnan alueellaan, ja toimittaa ilmoituksen liitteineen Lounais-Suomen aluehallintovirastolle rekisteröitäväksi.