Kunnanhallitus, kokous 11.4.2023

§ 78 Täyttölupa Koivuniemen aluehoitajan tehtävään

AurDno-2023-125

Valmistelija

  • Jaana Ranta-aho, jaana.ranta-aho@aura.fi

Perustelut

Kunnan virkistyalueella Savojärvellä on rantasauna ja kaksi vuokrattavaa majoitustilaa. Koivuniemen virkistysalue on ollut perinteisesti auki kesä-, heinä- ja elokuun ajan (3 kk) ja alueelle on palkattu arkipäiviksi aluehoitaja. Aluehoitajan tehtäviin kuuluu pääasiassa asiakaspalvelua kuten saunamaksujen kerääminen, yleisösaunan lämmittäminen, siivous ja alueen kunnossapito. Lisäksi hän on tarkastanut vuokrattavien majoitustilojen siisteyden vuokralaisten jäljiltä ja siivonnut tarvittaessa majoitustilat kuntoon. Tehtävään kuuluu myös majoitustilojen avainten luovutus ja maksujen vastaanotto. Viime kesän aluehoitaja on alustavasti ilmoittanut halukkuutensa työskennellä Koivuniemessä myös tulevana kesänä. 

Tehtävän hinnottelutunnus on 02VAP070 ja tehtäväkohtainen palkka on 1874,76 €/kk. Tehtävä sisältää iltatyötä ja päivittäinen työaika painottuu iltapäivään ja iltaan. Tehtävä on kokoaikainen ja siinä noudatetaan yleistyöaikaa.

Talousarvion täytäntöönpano-ohjeen mukaan kaikkiin yli kahden viikon mittaisiin työsuhteisiin on haettava kunnanhallitukselta täyttölupa.

Ehdotus

Esittelijä

  • Terhi Källi, Kunnanjohtaja, terhi.kalli@aura.fi

Kunnanhallitus päättää myöntää täyttöluvan Koivuniemen aluehoitajan toimeen ajalle 1.6.-31.8.2023 edellä selosteessa eritellyin perustein. 

Päätös

Päätösehdotus hyväksyttiin.

Lisäksi kunnanhallitus päätti, että ensi kesän päiväkohtaiset kävijämäärät ja alueen käyttö tilastoidaan ja tieto tuodaan kunnanhallitukselle.

Tiedoksi

palkat, Jaana Ranta-aho

Muutoksenhaku

Päätöksestä ei saa tehdä kuntalain 136 §:n mukaan oikaisuvaatimusta eikä kunnallisvalitusta, koska päätös koskee vain valmistelua tai täytäntöönpanoa.