Kunnanhallitus, kokous 19.6.2023

§ 134 Edustajien valitseminen Kiinteistö Oy Auran Vuokra-​asuntojen yhtiökokouksiin 1.6.2023 alkavalle toimikaudelle

AurDno-2021-365

Valmistelija

  • Juho Karisaari, juho.karisaari@aura.fi

Perustelut

Auran kuntakonserniin kuuluu tytäryhteisönä Kiinteistö Oy Auran Vuokra-​​asunnot. Kunta omistaa kiinteistöyhtiön osakkeista 100 %.

Yhtiöjärjestyksen 2 §:n mukaan yhtiön tarkoituksena on vuokra-​​asuntojen tuottaminen,​​ omistaminen ja ylläpito Auran kunnassa. Yhtiö voi omistaa ja hallita kiinteistöjä sekä omistaa asuinhuoneiston hallintaan oikeuttavia osakkeita. Yhtiön omistamat huoneistot vuokrataan valtioneuvoston ohjeita noudattaen huomioiden hakijoiden sosiaaliset ja taloudelliset tarpeet.

Yhtiön asioita,​​ mikäli ne eivät kuulu yhtiökokouksen käsiteltäviin,​​ hoitaa hallitus,​​ johon kuuluu 3–5 varsinaista jäsentä ja 1–2 varajäsentä. Hallituksen varsinaisten ja varajäsenten lukumäärän määrää yhtiökokous. Hallitus valitsee keskuudestaan puheenjohtajan ja kokoontuu puheenjohtajan tai kahden jäsenen kutsusta niin usein,​​ kuin yhtiön asiat sitä vaativat.

Ehdotus

Esittelijä

  • Terhi Källi, Kunnanjohtaja, terhi.kalli@aura.fi

Kunnanhallitus valitsee edustajan ja henkilökohtaisen varaedustajan Kiinteistö Oy Auran Vuokra-​​asuntojen yhtiökokouksiin 1.6.2023 alkavalle toimikaudelle.

Päätös

Kunnanhallitus valitsi edustajaksi Kiinteistö Oy Auran Vuokra-​​asuntoihin Taru Sahlan ja varaedustajaksi Juhani Yli-pohjan.

Tiedoksi

Kiinteistö Oy Auran Vuokra-​​asunnot / Päivi Virtanen, valitut