Kunnanhallitus, kokous 19.6.2023

§ 135 Edustajien valitseminen Kiinteistö Oy Horsmanhakan yhtiökokouksiin 1.6.2023 alkavalle toimikaudelle

AurDno-2021-366

Valmistelija

  • Tuija Pellosmaa, Hallintojohtaja, tuija.pellosmaa@aura.fi

Perustelut

Auran kuntakonserniin kuuluu tytäryhteisönä Kiinteistö Oy Horsmanhaka. Kunta omistaa kiinteistöyhtiön osakkeista 54,​​25 %.

Yhtiöjärjestyksen mukaan yhtiön tarkoituksena on vuokra-​​asuntojen tuottaminen,​​ omistaminen ja ylläpito Auran kunnassa. Yhtiö voi omistaa ja hallita kiinteistöjä sekä omistaa asuinhuoneiston hallintaan oikeuttavia osakkeita.

Yhtiön asioita,​​ mikäli ne eivät kuulu yhtiökokouksen käsiteltäviin,​​ hoitaa hallitus,​​ johon kuuluu vuodeksi kerrallaan valitut 4-​​6 varsinaista ja 2-​​3 varajäsentä. Hallituksen varsinaisten ja varajäsenten lukumäärän määrää yhtiökokous. Hallitus valitsee keskuudestaan puheenjohtajan ja kokoontuu puheenjohtajan tai kolmen jäsenen kutsusta niin usein,​​ kuin yhtiön asiat sitä vaativat.

Ehdotus

Esittelijä

  • Terhi Källi, Kunnanjohtaja, terhi.kalli@aura.fi

Kunnanhallitus valitsee edustajan ja hänelle henkilökohtaisen varaedustajan Kiinteistö Oy Horsmanhakan yhtiökokouksiin 1.6.2023 alkavalle toimikaudelle.

Päätös

Kunnanhallitus valitsi edustajaksi Kiinteistö Oy Horsmanhakan yhtiökokouksiin Juhani yli-Pohjan ja varaedustajaksi Taru Sahlan.

Tiedoksi

Kiinteistö Oy Horsmanhaka / Päivi Virtanen, valitut